yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle biricik katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana için bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kanatlar zarfında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein bindi plakaları mevcuttur.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına akla yatkın faik nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kez adetsı 4’ten bir araba olmayan habitat yalnızçlı binalar sinein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; karşı nüshası 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde çizgi olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sayesinde kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın baplarında müstacel durumlarda içeriden dünyaarı selim eylem Yangın Çıkış Kapısı kal konusu evetğu midein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lügat konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen başlangıçlere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne derece yangın esnasında can kurtarıcı olabilseler de sirkat methalimleri derunin muhataralı olabilirler.

Yangın merdivenleri yangın ile beraberinde baskın ve deprem kadar vesair saf afetlerdede kullanılabilir olması hasebiyle titizlikle korunmalıdır.

Report this wiki page